• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 3 Desember Des
Torsdag Tor 8 Desember Des
Lørdag Lør 10 Desember Des
Onsdag Ons 28 Desember Des
Fredag Fre 30 Desember Des
Torsdag Tor 5 Januar Jan
Lørdag Lør 7 Januar Jan
Torsdag Tor 12 Januar Jan
Lørdag Lør 14 Januar Jan
Torsdag Tor 19 Januar Jan
Lørdag Lør 21 Januar Jan
Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Tung avslutning igjen

Fire baklengsmål siste ni minutter mot Vålerenga.

MS ble liggende bakpå fra start på Jordal i kveld, men det så lenge ut til å bli med ett baklengsmål i første periode. Mot slutten av denne perioden skapte vi også et par målsjanser og var litt på vei inn i kampen. Men så fikk hjemmelaget inn en ny puck i det sirenen lød, og etter videosjekk kunne dommeren meddele at det var ett hundredels sekund igjen av perioden. Dermed godkjent mål, og en demoraliserende inngang til den første pausen for MS.

VIF scoret sitt tredje mål fem og et halvt minutt ut i andre periode, men MS var mer med på notene i midtperioden. Etter sju minutter satte Theodor Steen-Gulbrandsen pucken i mål på en kontring, etter forarbeid fra Nikolai Olsvik. To av flere unge spillere som har vist lovende takter den siste tiden. Vertene økte til tremålsledelse igjen i undertall før perioden var omme, men i første halvdel av tredje periode kom det ingen scoringer. Vi så ut til å gå mot en bedre opplevelse enn i de siste par kampene, men vet samtidig hvor fort det kan rakne på slutten.

I tredje periodes siste halvdel ble det fire baklengsmål, dermed slapp vi ikke unna stygge sifre denne gangen heller. Samtidig som målene rant inn på Jordal, utlignet Ringerike på Lillehammer etter en uvanlig klønete utvisning fra hjemmelagets side. Panterne tapte til slutt på straffer, men knep dermed innpå MS med ett poeng og er fem bak. På torsdag skal vi ut i nytt byderby i Grünerhallen, og bør helst ha med oss en seier derfra med tanke på en plass i sluttspillet.