Manglerud
MAN

For sent ut av dvalen

MS tapte etter en blytung start på kampen i Grünerhallen.

Grüner tok ledelsen allerede etter 21 sekunder i kveldens lokalderby, og det ga en god pekepinn på hva som var i vente. Hjemmelaget scoret tre ganger i første periode, mens MS ble for krampaktige i sine forsøk. I andre periode forsøkte vi å komme inn i kampen igjen, men da vertene isteden økte ledelsen med stolpe-stolpe-inn ble det vanskelig. Bedre ble det ikke da vi måtte sone sju minutter i undertall. Vi kom oss gjennom dette med bare ett baklengsmål til, men med 5-0 til hjemmelaget var det likevel bekmørkt etter to perioder.

I trejde periode leverte vi vesentlig bedre, og unggutta var mye av beholdningen. Nikolai Olsvik reduserte da han kom alene gjennom etter fem minutters spill. Og da Lucas Loob Trygg klinket inn en ny redusering i overtall fire minutter senere, fattet kanskje de aller største optimistene blant oss et ørlite håp. Men selv om MS fikk blod på tann og avsluttet kampen på en langt bedre måte enn den begynte, kom det ingen flere scoringer.

Gutta fikk demonstrert at de kan når de vil, og vant tredjeperioden 2-0. Men det er samtidig frustrerende at man ikke får dette frem fra start i en så viktig kamp. MS har nå 11 poeng ned til Grüner, og fortsatt 5 til Ringerike. Slik situasjonen er nå, bør vi helst håpe at Grüner også slår Ringerike på søndag. Selv skal vi ut i hjemmekamp mot Frisk på lørdag.