• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Sparta
SPA

Ett poeng mot Sparta

MS tok et nytt viktig poeng i serieinnspurten.

MS lå godt an i sluttspillstriden etter straffeseieren mot Ringerike, men måtte allerede samme uke se halve forspranget spist opp etter at Sparta ga bort poeng i begge kampene mot rivalene våre. Vi hadde derfor et par høns å plukke med sarpingene i kveld, og gutta var med på notene fra start. Vi forsvarte oss godt, og Albert Adamsen plukket mange pucker. En solid gjennomført førsteperiode fra vår side endte målløst.

I overkant av tre minutter ut i andre periode fikk Christoffer Berger lurt et skudd inn via målvakten, og vi var i føringen. Fire minutter senere spilte en knestående Steffen Thoresen frem Emil Bejmo, og returen på skuddet fra Bejmo satte Steffen selv i mål. Superveteranen ble i kveld feiret for sine utrolige 914 kamper, og i kveld lå han en god stund an til å bli matchvinner. Dessverre fikk Sparta inn en puck fra skrått hold kun 48 sekunder før siste pause, og det var duket for en meget spennende avslutning.

Drøye fire minutter inn i tredje periode satt utligningen, og gutta måtte kjempe hardt og lenge i egen sone i sluttminuttene. Men MS hadde også flere gode muligheter på kontringer, så dette kunne gått begge veier. Som mot Ringerike ble det tungt mot slutten, men heldigvis hadde vi flere spillere til rådighet denne gangen. Det endte til slutt med en ny spilleforlengelse, som igjen ble målløs. På straffene var Sparta best denne gangen, de satte tre pucker inn mens kun Marcus Bryhnisveen fikk uttelling for MS med sin signaturstraffe.

Dette ble igjen en kamp der vi med litt ekstra flyt kunne tatt tre poeng, men vi kunne også mistet alle. Så vi får ta det ene med oss som en bonus inn i den siste innspurten. Vi er nå fire poeng foran Ringerike, som tapte klart på Hamar i kveld. På søndag spiller vi en ny meget viktig bortekamp på Lillehammer. Der har vi både vunnet og fått juling tidligere i sesongen, men hvert poeng vi kan klore med oss på tampen av seriespillet kan bli gull verdt.