• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lørdag Lør 10 September Sept
Torsdag Tor 15 September Sept
Lørdag Lør 17 September Sept
Tirsdag Tir 20 September Sept
Torsdag Tor 22 September Sept
I dag 25 September Sept
Torsdag Tor 29 September Sept
Lørdag Lør 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lørdag Lør 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lørdag Lør 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lørdag Lør 22 Oktober Okt
Tirsdag Tir 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lørdag Lør 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lørdag Lør 5 November Nov
Torsdag Tor 17 November Nov
Hjemme
Lillehammer
LIL
Borte
Manglerud
MAN

Seiersmål i tom kasse

MS vant generalprøven mot Lillehammer etter sudden death.

Første periode av treningskampen på Lillehammer ble preget av mange MS-utvisninger, men tross fire undertall forsvarte MS seg godt og slapp kun til fire skudd mot Mitch Gillam i denne perioden. Etter snaue 13 minutter kom Darien Craighead alene gjennom etter en glimrende pasning fra Parker Bowles, og radarparet kunne notere kveldens første MS-scoring. Først åtte minutter ut i midtperioden kom Lillehammer på scoringslisten. Men MS svarte raskt, Steffen Thoresen fikk pasningen fra Kjetil Martinsen på en kontring og sendte oss i ny ledelse.

Med 54 sekunder igjen til pause gikk brannalarmen, og hallen måtte evakueres. Heldigvis var det bare snakk om en øvelse, men MS så ut til å ha kommet litt ut av rytmen da de var tilbake på is igjen. Lillehammer satte inn utligningsmålet etter rot foran Mitch Gillam, deretter fulgt av dagens korteste pause. Da tredje periode umiddelbart dro igang var hjemmelaget også mest på hugget. Men nå hadde Gillam stengt butikken for kvelden, og kampen gikk til spilleforlengelse.

Der fikk vi se noen underholdende varianter, der lagene flere ganger prøvde seg på spill 4 mot 3 uten keeper. Vertene var først på vei alene mot tomt bur, men rotet seg vekk fra pucken og avgjørelsen. Isteden ble det MS som fikk seiersmålet 13 sekunder før slutt da Cragihead kom alene gjennom sammen med Emil Bejmo. Om spill uten målvakt i sudden blir en hit i seriespillet gjenstår å se, for publikum opplevdes det vel nesten i overkant dramatisk selv om det ikke sto poeng på spill. Men vi fikk i hvert fall med oss en tredje seier fra treningskampene.

Darien Craighead viste seg igjen som en måltyv, og Mitch Gillam endte på 93% i denne kampen. Målvaktene blir som alltid en avgjørende faktor om vi skal sanke poeng når alvoret starter. Det blir også overtall og undertall, og i dag fungerte i hvert fall det siste godt med 16 utvisningsminutter uten baklengsmål. På tre overtall fikk vi ingen pucker inn, men scoret ett under avventende utvisning. På lørdag droppes pucken i Grünerhallen, og vi håper mange tar turen fra Manglerud for å se gutta knive om de første poengene denne sesongen.