• Hovedpartnere

    Partnere

Tirsdag Tir 24 Januar Jan
Torsdag Tor 26 Januar Jan
Lørdag Lør 28 Januar Jan
Torsdag Tor 2 Februar Feb
Lørdag Lør 4 Februar Feb
Torsdag Tor 16 Februar Feb
Søndag Søn 19 Februar Feb
Torsdag Tor 23 Februar Feb
Lørdag Lør 25 Februar Feb
Tirsdag Tir 28 Februar Feb
Fredag Fre 3 Mars Mar
Søndag Søn 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Tøff start på kvarten

MS sløste med målsjansene i første kvartfinale.

Som ventet møtte vi tøff motstand på Hamar i kveld, men MS yppet seg helt i begynnelsen av kampen. Christoffer Berger kom alene gjennom og ble hindret, dermed straffeslag. Dessverre fikk ikke Emil Bejmo pucken over målstreken denne gangen. Isteden tok vertene ledelsen etter snaue tre minutters spill. MS hadde to muligheter til å utligne i overtall, men vår største målsjanse kom i undertall med et stolpeskudd fra Joachim Hermansen. Kvarteret ut i perioden doblet hjemmelaget ved Peter Quenneville, og han skulle vi få se mye mer til utover i kampen.

MS skapte noen muligheter også i andre periode, i hovedsak på kontringer. Men det var Storhamar som fikk puckene inn to ganger også i denne perioden. Nevnte Quenneville var involvert i begge målene, og tidlig i tredje periode scoret han selv to nye mål. En viktig oppgave for MS i neste kamp blir altså å stoppe den mannen, men Storhamar har en bred tropp med mange andre som står klare til å ta over stafettpinnen. MS må også sette sine egne muligheter, som er lettere sagt enn gjort. Vi må begrense utvisninger, i kveld fikk vi dobbelt så mange av dem som motstanderen.

Det stoppet på seks baklengsmål i kveld, og Albert Adamsen noterte seg for hele 50 redninger. Dette var den typen kamp som kunne endt med mye styggere sifre, men som også kunne blitt mye jevnere med litt stolpe inn. Neste forsøk blir i Manglerudhallen på søndag, og vi håper å kunne bite bedre fra oss der.