• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Nytt tap i kvarten

MS jakter fortsatt sin første scoring i sluttspillet.

MS har som ventet fått det tøft i sluttspillet, og venter fortsatt på sin første scoring. I kveld slapp vi med fem baklengs, det minste så langt i kvartfinaleserien. Også denne gangen fikk vi et straffeslag i første periode, men igjen uten uttelling. Storhamar scoret to ganger i denne perioden, men etter en tredje nettkjenning midtveis i kampen roet det seg en stund. Før vertene igjen scoret to kjappe midt i tredje periode og sa seg fornøyd for kvelden.

Også i denne kampen hadde vi våre målsjanser, straffeslaget er nevnt. Vi var også flere ganger md spillere alene gjennom og hadde et skudd i stolpen. Men igjen er altså Storhamar i en helt annen klasse foran mål, selv om Adamsen hadde mange gode redninger også i kveld. Vi har fortsatt noen skadefravær, men fylte på med flere unge spillere som slo Storhamar for to dager siden med U20. En viktig satsing inn mot fremtiden for klubben.

Nå gjenstår ett forsøk om vi skal få med oss noe mer fra kvartfinalene. Noen MS-scoringer hadde i hvert fall smakt godt etter tre tøffe kamper, og det håper vi å få se i vår neste hjemmekamp i Manglerudhallen på torsdag.