• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Grüner
GRU

Tapte på sudden

Ny sluttspurt mot Grüner ga spilleforlengelse.

Som for tre dager siden ble det en totalt sett jevnspilt kamp mellom MS og Grüner i kveld. Den første perioden endte målløst, og det så lenge ut til å ende på samme vis i den andre. Men i underkant av to minutter før siste pause fikk gjestene omsider inn en puck bak Aleksander Johnsen. I begynnelsen av tredje periode gikk vi litt opp i limingen, og fikk to nye baklengs i sekken tidlig. Det begynte å ligne ubehagelig på en del kollapser fra forrige sesong, men denne gangen våknet laget og slo raskt tilbake.

Theodor Hamm reduserte assistert av Hermansen-brødrene, og snaue ni minutter ut i perioden klinket Tobias Degvold inn en ny puck fra blå. Dermed var kampen helt åpen igjen, og to og et halvt minutt senere utlignet Mats Henriksen etter forarbeid av Lunde Hermansen og Theodor Hamm. MS var på hugget nå og kunne avgjort kampen, men med en sen utvisning ble det isteden å forsvare seg. Grüner fikk en mulighet til å sette seiersmålet alene mot Johnsen helt på tampen, men også denne kampen endte med spilleforlengelse.

Der satte gjestene inn pucken etter bare 36 sekunder, dermed endte lagene likt etter to treningskamper med en seier i overtid til hver. Som kjent skjedde det samme i vårens to kvalikkamper, så det kan ligge an til en spennende serieåpning mellom disse to lagene 10. september.