• Hovedpartnere

    Partnere

Sesongkort

Sesongkortsalget starter i MS-appen mandag 11. mai klokka 12:00. Da sluttspillet brått ble avbrutt i mars ser vi ekstra frem til ny sesong i september, og håper dere gleder dere like mye som oss! Vi planlegger ut fra vanlig seriestart i midten av september, men tar forbehold om senere start.

 

Stammen i laget består hovedsakelig av MS-gutter, i tillegg til at vi har fått hjem igjen store profiler som Lars Haugen og Mats Trygg. Lokale spillere som Joachim Engebråten Hermansen, Pontus Finstad og Christer Simonsen gleder seg til å ta på seg den gule og grønne drakta nok en sesong. Manglerud Star er en lokal Oslo Øst klubb, og det var ingenting som var så gøy som å være med å vise seg frem i fjor. Siste seriekamp mot Narvik ga oss en ekte finalefølelse med fullsatte tribuner, stor entusiasme og en fantastisk seier. Dette har vi selfølgelig lyst til å bygge videre på neste sesong, og håper dere blir med oss på dette! Vi håper dere gleder dere like mye som oss!

 

Frem til 1. juli har vi rabatterte priser ved kjøp av sesongkort. Sesongkort gir adgang også til treningskamper.

  • Barn: 800kr
  • Honnør/student: 1200kr
  • Voksen: 2200kr
  • 1913-klubben: 3000kr. Gir tilgang til Brown Room med enkel servering.

Medlemmer av Green Army vil få mulighet til å kjøpe sesongkort gjennom supportergruppen.

 

MS-appen finner du ved å søke opp "Manglerud Star" i App Store eller Google Play. Ta kontakt på [email protected] dersom du har spørsmål.

Vi ser frem mot en spennende sesong i Manglerudhallen, og håper å se dere der!