• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Manglerud
MAN

Tap mot serielederen

MS kjempet godt i 55 minutter med redusert mannskap.

Det er usikre tider med tanke på hvem som stiller til kamp nå om dagen, og igjen måtte flere melde forfall kort tid i forveien. Vi stilte dermed 13 utespillere i Stavanger, og det lå i kortene at det kunne bli tungt mot slutten av kampen. Men MS startet i hvert fall friskt, og tok ledelsen ved Steffen Thoresen i et overtall før fem minutter var spilt. Midtveis i perioden doblet MS i undertall, da Christoffer Berger kom alene gjennom på en kontring. Dessverre klarte vi å sette pucken i eget mål like etterpå, da vi hadde en avventende utvisning og det vel egentlig burde vært blåst. Tre minutter før pause kom hjemmelaget ajour, de hadde også flere stolpeskudd i denne perioden.

Etter en effektiv førsteperiode kom vi mer bakpå i den andre, og produserte kun ett skudd på mål. I forsvar kjempet vi godt med våre få backer, og vertene fikk kun inn en puck på 18 forsøk mot Lars Haugen. Heller ikke i tredje periode klarte vi å skape stort framover, men kampen levde til drøye fem minutter gjensto. Oilers punkterte det hele med to sene scoringer, og "halve" MS måtte nøye seg med å notere hederlig innsats i loggboka igjen. Selv med 53 skudd mot seg endte Haugen med en redningsprosent på over 90.

Det er som vanlig vanskelig å spå om fremtiden, men i skrivende stund står nå kamper mot Sparta og Frisk på programmet til uka.