• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Vålerenga
VIF
Borte
Manglerud
MAN

Tung start på Jordal

MS våknet for sent i sitt første møte med Nye Jordal.

Endelig var det duket for vår første opptreden på Nye Jordal Amfi. Starten ble dessverre ikke slik vi kunne ønsket oss, igjen pådro vi oss en haug med utvisninger og kom bakpå fra start. Vålerenga scoret to ganger i overtall i en førsteperiode hvor den nye arenaen fremsto mer som Oslo Kretsfengsel for vår del. I andre periode holdt vi oss helt unna utvisningsboksen, men uten at det hjalp stort på det vi presterte på isen. To ganger på få sekunder rotet vi det til bakerst så vertene kunne score alene mot Lars Haugen. Deretter spratt en ny puck inn etter en retur. Med det forlot Lars Haugen isen. Hvor lite som stemte i denne perioden for MS, fikk vi ellers et godt eksempel på da vanligvis sikre Robin Haglund fikk en stor scoringsmulighet og bommet fullstendig på pucken.

MS hadde fortsatt en periode på seg til å redde noe av æren, og det klarte de tildels. Riktignok scoret Vålerenga ytterligere ett mål og tok med det også nullen fra Ole Morten Furseth. Men deretter våknet MS litt mot et hjemmelag som sikkert også tok det litt roligere utover i kampen. Vi ventet fortsatt på vår første historiske scoring på Nye Jordal, og det var kanskje ikke så overraskende at Robin Haglund fikk den æren. 10.55 ut i tredje periode satte han pucken via stolpen og inn i et overtall. Tre minutter senere kom vår andre scoring for kvelden. Blake Christensen kom gjennom 2 mot 1 med Drew O'Connor, Drew touchet pucken elegant inn med kanten av køllebladet etter en litt rar lobbpasning fra landsmannen.

Tross en litt bedre avslutning på kampen fra våre menn, var det ikke helt slik vi hadde håpet vårt første møte med Nye Jordal skulle bli. I tillegg til bedre innsats på isen, hadde vi selvsagt også ønsket oss en annen ramme rundt kampen med våre egne supportere tilstede for å heie gutta frem fra tribuneplass. Vi manglet også en del spillere som måtte se kveldens kamp fra den ellers alt for glisne tribunen. I neste uke venter to hjemmekamper, mot Lillehammer på tirsdag og Frisk på søndag.