• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Ringerike
RIN
Borte
Manglerud
MAN

Ett poeng i serieavslutningen

MS tok med seg ett poeng fra Ringerike i siste seriekamp.

Etter smellen mot Sparta i forrige runde, ble det langt jevnere i målprotokollen på Hønefoss i kveld. Hjemmelaget tok en tidlig ledelse, og det ble eneste scoring i første periode. I den andre slo MS tilbake, Keegan Milligan klinket inn utligningen etter en pasning fra Kjetil Martinsen fire minutter ut i perioden. Andre-assist fra Emil Frøshaug, og seks minutter senere var de samme tre innblandet igjen da Frøshaug satte sin første scoring for sesongen. Etter dette gikk Ringerike på offensiven igjen, men uten å få flere pucker bak Furseth i midtperioden.

I tredje periode holdt vi stand lenge, og så ut til å kunne gå mot en etterlengtet trepoenger. Men med kun 27 sekunder igjen av ordinær tid satt utligningen, og kampen gikk til overtid. Drøye to minutter ut i spilleforlengelsen ble vertene tildelt straffeslag, den sjansen benyttet de til å stikke av med to poeng i serieavslutningen. En litt tung slutt på kampen for MS sin del, selv om poeng i siste kamp var et stort steg frem fra stortapet mot Sparta. Men vi manglet også denne gangen en del spillere vi håper å få med til kvalifiseringen. Vi ender på 17 poeng, 13 av dem har vi tatt på bortebane.

Nå er det endelig duket for kvalifisering til neste års Fjordkraft-liga, hvor vi begynner med bortekamper mot Comet og Narvik. Deretter spiller vi tre strake hjemme, og avslutter borte i Grünerhallen. Vi håper på god støtte fra tribunen når vi nå går inn i sesongens absolutt viktigste kamper.

Serieoppsett kvalifiseringen