Manglerud
MAN

Hardt straffet i Stavanger

Utvisningene kostet oss dyrt i DNB Arena.

Stavanger Oilers dominerte fra start i den første romjulskampen, men Brent Moran kom igjen godt igang og bidro til å holde sifrene nede i den første perioden. Oilers noterte seg for en scoring i overtall, mens MS kom til noen få, men gode målsjanser de første 20 minuttene. I andre periode ble det langt tøffere for både Moran og lagkameratene. Hjemmelaget doblet tidlig sin ledelse, vi ble hengende på etterskudd og pådro oss utvisninger på løpende bånd. Vertene straffet oss knallhardt med tre overtallsmål på rappen, og Brent Moran overlot plassen til Ole Morten Furseth som holdt nullen perioden ut. Med fem utespillere klarte vi oss bedre, og Craig Puffer reduserte snaue tolv minutter ut i midtperioden. Igjen en viljepreget scoring fra den energiske amerikaneren som aldri gir opp.

Men vi var havnet for langt bakpå til å lage spenning i kampen igjen, og i tredje periode scoret serielederen nok et mål i overtall. Fem baklengsmål på sju undertall er alt for dårlig fra vår side, da blir det en mager trøst at vi spilte 1-1 med like mange spillere på isen.

Allerede på mandag får vi muligheten for revansje når Oilers kommer på gjenvisitt til Manglerudhallen.