• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Seier mot Frisk

MS scoret seiersmålet i sluttminuttene og sikret seg tre poeng mot Frisk.

Før kveldens kamp startet hadde Narvik allerede sikret seg et nytt poeng etter spilleforlengelse hjemme mot Stjernen, og lå dermed åtte poeng foran MS. Kun seier var egentlig godt nok for MS i kveld, men gutta har slitt med scoringsvegring i de siste par kampene. Nicklas Dahlberg var ute med sykdom i denne kampen, men erstatteren Fayen-Vestavik spilte solid og gjorde ikke oppgaven så mye enklere for MS. I første periode fikk vi ingen pucker inn, mens Frisk scoret med ett sekund igjen av et overtall.

Seks minutter ut i andre periode var det endelig slutt på måltørken for vår del, da David Booth klistret pucken opp i krysset fra skrått hold. Men Frisk svarte raskt og tok ledelsen igjen i et nytt overtall tre minutter senere. Rekka med Pontus Finstad, Joachim Engebråten Hermansen og Ludvig Steenberg fungerte godt sammen i dag, og i periodens sluttminutter lå de høyt og presset gjestene til å gjøre feil. Med 1.12 igjen til pause havnet en feilpasning hos Steenberg, som ordnet balanse i regnskapet igjen før den siste hvilen.

I tredje periode svingte det frem og tilbake, men da vi pådro oss en ny utvisning midtveis var vi redd det skulle bli vår bane i kveld. Men gutta kom seg helskinnet gjennom denne gangen. Med fem minutter igjen skapte duoen Elkins og Booth en kjempesjanse, men igjen sto Fayen-Vestavik i veien. Kort tid etterpå fikk vi et overtall, og Mathias Trygg fyrte av et skudd med i underkant av to minutter igjen av kampen. Joachim E Hermansen var på plass foran kassa og måkte returen inn, og MS var i føringen for første gang med 1.49 gjenstående på klokka.

I sluttsekundene spilte Frisk uten målvakt, og la press på MS med seks utespillere. Med kun fem sekunder igjen holdt dagens keeperdebutant pucken i fast grep da gjestene spilte seg til en stor målsjanse. Evan Weninger stoppet 26 av 28 skudd i debuten, og med den siste viktige redningen sørget han for at alle poengene ble igjen i Manglerudhallen. Weninger selv måtte dermed ut i sin første seiersrunde i MS, etter litt veiledning fra Ole Morten Furseth. Med kveldens seier er vi fem poeng bak Narvik med en kamp mindre spilt, og alt ligger til rette for en spennende avslutning på denne sesongen.