• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Narvik
NAR

MS til sluttspill!

MS sikret sluttspillplassen i siste serierunde etter seier 2-1 mot Narvik.

I kveld var det endelig duket for sesongens viktigste kamp i Manglerudhallen. MS trengte minimum det ene poenget, og måtte også i kveld stille til start uten den nybakte pappaen David Booth, som sliter med en skade. Heldigvis var den noe tafatte utgaven av laget vi så på torsdag forvandlet til en gjeng som kjempet hardt i hvert eneste bytt. Det gjorde naturligvis også Narvik, så det ble som forventet en tett og spennende kamp om den siste sluttspillplassen. MS tilbragte mye av den første perioden i Narviks sone, men ble litt stillestående og manglet det lille ekstra for å få hull på Partanen. I et overtall drøyt midtveis i perioden hadde vi to stolpeskudd. Men det ble til slutt igjen Narvik som fikk den første pucken i mål, som i samtlige møter mellom lagene denne sesongen. Etter en av mange redninger fra gjestenes målvakt slo de blåkledte kontra og satte inn ledermålet tre og et halvt minutt før pause.

I andre periode kom Narvik mer på offensiven, men så ut til å beherske det litt dårligere enn kontringsspillet. Isteden ble det MS som endelig lyktes med å overliste Partanen sju minutter ut i perioden. Tord Thoresen spilte frem Corey Elkins som klinket pucken inn fra høyrekanten. Flere scoringer ble det ikke i andre periode, dermed var utgangspunktet så spennende som det kunne få blitt foran de siste 20 minuttene. Tre minutter ut i tredje periode fyrte Håkon Nilsen av et skudd som gikk via Kjetil Martinsens ankel og i mål. Dermed var MS i realiteten to foran, og det skapte en ro i laget om enn kanskje ikke blant de mest nervøse på tribunen. Med fire-fem minutter igjen på klokka hadde vi noen kritisk viktige bytt hvor Narvik la press på oss. Med mer kjemping enn finspill kom vi oss gjennom det. Med tre minutter igjen fikk vi vårt andre overtall i kampen, og kunne brukt det til å kontrollere seieren. Et feilpass førte isteden til at gjestene kom alene mot målvakt, men Weninger gjorde en livsviktig inngripen for MS.

Narvik avsluttet kampen uten målvakt, og MS fikk nok et stolpetreff på det tomme målet. Det gjorde ingen verdens ting, for mens tiden rant ut for Narvik kunne våre menn juble uhemmet for sluttspillplassen de har kjempet så hardt for. 13 poeng lå vi altså bak til nyttår, men sikrer plassen i siste runde. Mot andre motstandere har MS og Narvik vært jevngode, men i de innbyrdes oppgjørene har MS vært suverene med 11 av 15 poeng etter å ha ligget under i samtlige kamper. I kveld viste vi også at laget er mer enn David Booth, selv om han selvsagt er en viktig brikke for oss som vi håper å få med igjen i sluttspillet. I kveld vant vi på stor laginnsats, men må spesielt trekke frem de gutta som klarte å overliste en som vanlig opplagt Partanen. Bakerst i forsvar ble det jobbet knallhardt, og vår egen målvakt Evan Weninger sto også en ny kjempekamp. Han stoppet 27 av 28 skudd og fikk det meste til å se enkelt ut, men spesielt redningen da Narvik kom alene gjennom i undertall var utrolig viktig.

I kveld er lagenes supportere ute og fester sammen, noe som var planlagt allerede før sesongen. Og selv om de grønne definitivt har mest å feire akkurat i kveld har det vært morsomt å følge våre gamle venner i Narvik gjennom debutsesongen i Get-ligaen. Vi hadde gjerne sett begge lagene i sluttspill, men nå blir det altså kvalifisering på Narvik mens MS skal ut i tøffe kvartfinalekamper best av sju mot Stavanger Oilers. Den første spilles på bortebane 12. mars, og vi gleder oss allerede til å utfordre seriemesterne i et sluttspill der vi har alt å vinne!