• Hovedpartnere

    Partnere

Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Torsdag Tor 3 Desember Des
Lørdag Lør 5 Desember Des
Tirsdag Tir 8 Desember Des
Søndag Søn 13 Desember Des
Onsdag Ons 16 Desember Des
Lørdag Lør 19 Desember Des
Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
I dag 26 Januar Jan
Torsdag Tor 28 Januar Jan
Lørdag Lør 30 Januar Jan
Tirsdag Tir 2 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Februar Feb
Søndag Søn 7 Februar Feb
Tirsdag Tir 16 Februar Feb
Torsdag Tor 18 Februar Feb
Søndag Søn 21 Februar Feb
Tirsdag Tir 23 Februar Feb
Torsdag Tor 25 Februar Feb
Lørdag Lør 27 Februar Feb
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Hjemme
Grüner
GRU
Borte
Manglerud
MAN

Ny borteseier

MS vant mot Grüner og tok sin fjerde borteseier på fem forsøk.

MS sto med tre borteseire før kveldens kamp, mens vår hittil eneste hjemmeseier kom mot Grüner i spilleforlengelse. Bortekampene på Løkka er sjelden enkle, og det startet dårlig denne gangen også. Allerede ett minutt ut i kampen ble en puck liggende på mållinjen bak Haugen, og den trillet inn da MS prøvde å klarere. Det tok 13 minutter å slå tilbake. Robin Haglund Mathisen fant nettmaskene for sjette gang i sesongen med en klasseavslutning fra skrått hold. Men halvminuttet før pause var vertene igjen foran i målprotokollen. Andre periode begynte vi i undertall, men Pontus Finstad snappet pucken og gjorde ingen feil alene mot målvakten. Nå var vi inne i en god periode, to minutter senere sendte Mathias Trygg MS i ledelsen etter en fin pasning fra Finstad. MS så ut til å koble grepet litt, men hjemmelaget hadde på ingen måte gitt opp. Fem minutter senere utlignet de på nytt da MS akkurat var i ferd med å bli fulltallige etter en utvisning. Mot slutten av perioden pådro vi oss to nye utvisninger, og måtte starte den tredje med to mann mindre på isen.

Etter at laget hadde jobbet seg gjennom undertallet, var det på tide å vinne denne kampen. MS jobbet febrilsk for å få sine to nye amerikanere klare til i kveld, og kort tid før kampen kom klarsignalet. Fire minutter ut i tredje periode spilte MS overtall, og Blake Christensen fyrte av fra distanse mens landsmannen Drew O'Connor skjermet sikten for målvakten. Dermed var MS igjen i føringen, og denne gangen ville de ikke gi den fra seg. To og et halvt minutt senere fikk Haglund Mathisen igjen treff fra skrått hold, og vi fikk et lite pusterom. Med 3.40 igjen på klokka pådro vi oss to nye utvisninger, og Grüner fikk en gylden mulighet til å ta igjen ledelsen vår på tampen. Men MS kjempet godt med tre mann, og Lars Haugen fant frem et par avgjørende redninger da det gjaldt som mest. Igjen klarte vi oss med to mann mindre, og med 1.11 igjen satte Joachim E Hermansen en ny scoring i tom kasse.

MS har med dette vunnet fire av sine fem bortekamper, og er nå kun to poeng bak Lillehammer på fjerdeplassen. Kanskje er det gode nyheter at det nå venter to nye bortekamper på oss. På søndag møter vi Frisk Asker, som topper tabellen etter kveldens borteseier mot Vålerenga.