• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar
Torsdag Tor 20 August Aug
Søndag Søn 23 August Aug
Torsdag Tor 27 August Aug
Lørdag Lør 5 September Sept
Tirsdag Tir 8 September Sept
Torsdag Tor 10 September Sept
Mandag Man 14 September Sept
Onsdag Ons 16 September Sept
Torsdag Tor 17 September Sept
Tirsdag Tir 22 September Sept
Fredag Fre 25 September Sept
Lørdag Lør 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lørdag Lør 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Søndag Søn 18 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 24 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Søndag Søn 1 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Søndag Søn 15 November Nov
Torsdag Tor 19 November Nov
Søndag Søn 22 November Nov
Torsdag Tor 26 November Nov
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Frisk Asker
FRI

Knepent tap mot Frisk

Ettmålstap mot Frisk etter ukonsentrert avslutning på kampen.

Det blir ofte jevnt og relativt målfattig når MS og Frisk møtes, så også i kveld. Vi stilte av diverse årsaker et noe redusert mannskap til denne kampen, og det var gjestene som kom best i gang. Etter kun tre minutters spill var de foran i målprotokollen etter en styring. Flere scoringer ble det ikke i første periode.

Når man først har kommet under mot Frisk og de har Dahlberg i mål, er det ofte lettere sagt enn gjort å komme tilbake. Og i begynnelsen av andre periode hadde vi nok å gjøre med å forsvare oss mot Askergutta. Ole Morten Furseth sto en god kamp mellom stengene, og holdt oss inne i kampen i denne perioden. Godt og vel midtveis kom vi så gjennom på en flott kontring, Joachim E Hermansen satte inn utligningen etter godt samspill med rekkekameratene. Litt mot spillets gang på det tidspunktet, men MS kviknet litt til etter dette og hadde en stor mulighet til å ta ledelsen like etterpå.

Men først sju minutter ut i tredje periode kom ledermålet. Kjetil Martinsen overlistet Dahlberg i et power play, etter at vi først hadde gått oss litt bort og skapt en farlig målsjanse andre veien i forkant. Så ble vi litt ukonsentrerte igjen, og lot gjestene utligne kun 42 sekunder etterpå. Deretter ble det mye Frisk, og de scoret til slutt det avgjørende målet på en kontring da drøye seks minutter gjensto på klokka. Også i denne kampen pådro vi oss litt for mange utvisninger, dobbelt så mange som gjestene. I sluttminuttet tok vi ut Furseth, men slet med å komme inn i Frisksonen. Vi kom likevel til en god skuddmulighet helt i sluttsekundet og var ikke langt unna en spilleforlengelse.

Igjen noe variable prestasjoner i vår fjerde treningskamp, men vi har fortsatt mange kamper igjen til å finpusse detaljene. Neste uke møter vi Lillehammer borte på tirsdag, og får besøk av Storhamar på Manglerud torsdag.