• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Manglerud
MAN

Nytt poeng i Sarpsborg

MS tok kampen til straffeslag etter ny sen utligning.

MS spilte på seg litt tiltrengt selvtillit med poenget mot VIF på lørdag, og det ble spennende også mot Sparta. MS tok ledelsen etter fem minutter ved Mathias Trygg, etter en gavepakke fra hjemmelaget i forkant. Deretter ble det mye Sparta, men en opplagt Lars Haugen tok samtlige 19 skudd som kom i første periode. I andre periode ble vi også liggende bakpå, men Haugen holdt stand til to minutter før siste pause. MS spilte i undertall da Sparta først fikk en scoring underkjent, og deretter svarte med en ny bare sekunder etterpå.

MS kjempet tidvis med ryggen mot veggen også i tredje periode, og da vi pådro oss en sen utvisning tok Sparta ledelsen med kun 3.17 igjen. Det så ut til at vi måtte reise tomhendt hjem fra enda en bortekamp, men Steffen Thoresen ville det annerledes. Bare 28 sekunder senere gikk han kjøkkenveien og utlignet sent i kampen som han også gjorde mot Vålerenga sist. Og med bare 20 sekunder igjen fikk vi en kjempemulighet til å avgjøre i ordinær tid. Den ville smakt særdeles godt, men vi berget i hvert fall det ene poenget som er vårt første på bortebane denne sesongen.

Spilleforlengelsen endte målløst, dermed gikk kampen til straffeslag. Der var Sparta best, og scoret to ganger på fem forsøk mens MS ikke lyktes på noen av sine fire. Vi var veldig nær både tre og null poeng i denne kampen, med med ett poeng i hver av de to siste kampene kan Stubben allerede notere like stor poengfangst som sin forgjenger. At vi til tider ble presset kraftig over på defensiven er ikke til å legge skjul på, men vi er blitt flinkere til å rydde unna for Lars Haugen som fikk 48 skudd på seg og sto en ny kjempekamp mellom stengene.

På lørdag får vi besøk av Ringerike, som har overbevist så langt i seriespillet. I den kampen trenger vi vår første trepoenger om vi skal melde oss mer på i tiden som kommer.