• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Lillehammer
LIL

Ny tung tredjeperiode

MS godt med i to perioder mot Lillehammer.

MS ble presset over på defensiven fra start i kveldens kamp, men kom etter hvert mer med i spillet i en førsteperiode der de hadde få, men store målsjanser. Denne perioden endte målløst etter 14 redninger av lars Haugen. I midtperioden tok gjestene en tidlig ledelse, men etter snaue tolv minutter fikk MS hjelp av en Lillehammerspiller til å styre inn et skudd fra Jesper Öhrvall. Håpet om poeng levde dermed fortsatt i beste velgående etter to perioder.

I den tredje åpnet MS offensivt, men ble straffet av Lillehammer som kontret inn nytt ledermål. Igjen slo MS tilbake, og skapte flere målsjanser før Robin Olsen Syversen til slutt spilte ut målvakten og utlignet til 2-2 snaue fem minutter ut i perioden. Men halvannet minutt senere tok gjestene ledelsen tilbake enda en gang, nå for godt. Midtveis i perioden doblet de, for så å punktere kampen i et overtall åtte minutter før slutt.

MS var med på notene til et godt stykke ut i tredje periode, i en kamp som var et skritt i riktig retning etter kollapsen mot Ringerike. Likevel er vi et godt stykke unna poeng til syvende og sist, og tar juleferie med fem poeng opp til Grüner på niendeplassen. I romjulen venter nye tøffe tak, da skal vi ut i dobbeltkamp mot serieleder Stavanger Oilers.