• Hovedpartnere

    Partnere

Lørdag Lør 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 November Nov
Lørdag Lør 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Søndag Søn 21 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Søndag Søn 28 November Nov
Torsdag Tor 2 Desember Des
Torsdag Tor 9 Desember Des
Lørdag Lør 11 Desember Des
Tirsdag Tir 28 Desember Des
Torsdag Tor 30 Desember Des
Torsdag Tor 6 Januar Jan
Lørdag Lør 15 Januar Jan
Tirsdag Tir 25 Januar Jan
Torsdag Tor 27 Januar Jan
Lørdag Lør 29 Januar Jan
Torsdag Tor 3 Februar Feb
Lørdag Lør 5 Februar Feb
Tirsdag Tir 8 Februar Feb
Torsdag Tor 10 Februar Feb
Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Hjemme
Stavanger
STA
Borte
Manglerud
MAN

Hard fight i Stavanger

MS fulgte Oilers til døra i Stavanger.

MS hadde kun scoret ett mål på tre kamper mot Oilers tidligere i sesongen, og sto med tremålstap som sitt beste resultat mot siddisene. I kveld skulle det bli langt jevnere i DNB Arena. Ting begynte ganske oppskriftsmessig da hjemmelaget tok ledelsen tidlig i et power play, men MS slo tilbake etter 11.33. Sebastian Johansen lurte Partanen etter fint forarbeid av Lørenskog-kameratene Grønstad og Berg. Fem minutter senere spilte MS overtall, uten å få til noe før helt på tampen. Med tre skunder igjen av utvsningen kom Hampus Sjöbrink på en kontring i høyt tempo, og feide pucken inn bak Partanen fra langt hold.

I andre periode forsvarte MS ledelsen godt i et kvarter, før vertene fikk inn to pucker bak Ole Morten Furseth mot slutten. Tross denne kalddusjen kjempet MS godt også i den tredje perioden, og etter snaue ni minutter spilte Jesper Öhrvall frem Steffen Thoresen på blank kasse. Utligningen var et faktum, og vi begynte å håpe på en sensasjon i Stavanger. Dessverre varte gleden bare et drøyt minutt, før Oilers igjen tok ledelsen i et power play. MS var med til den bitre enden, men med to minutter igjen spolerte vi sjansene våre med en dobbeltutvisning. Hjemmelaget hadde en puck inne i fem mot tre, det målet ble underkjent etter at Furseth ble forstyrret i forkant. Men dessverre ble ingen poeng med oss hjem, tross vårt desidert beste forsøk mot Oilers denne sesongen.

Etter kveldens runde er vi fortsatt seks poeng bak Grüner på tabellen, og skal etter hvert møte naboen to ganger til i seriespillet om alt går etter planen. Vår første kamp i 2022 er satt opp mot Frisk hjemme sjette januar, men også der må vi se an hva som skjer fremover siden Frisk har hatt covid i troppen og stått over kampene i romjulen. Vi benytter anledningen til å ønske alle våre venner et på alle måter bedre hockey-år i 2022.