• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Frisk Asker
FRI
Borte
Manglerud
MAN

MS under streken

MS ble et nummer for små mot frisk.

MS vant sin første bortekamp mot Frisk tidligere i høst og var ubeseiret i Varner Arena, men nå er omstendighetene annerledes. I første periode fikk vi det tøft og kom under med tre mål, da ble det vanskelig å slå tilbake. Andre periode ble noe bedre. Tre minutter ut i perioden spilte vi undertall, men kom likevel alene gjennom med to mann. Mathias Trygg satte inn reduseringen etter fint samspill med Joachim E Hermansen. Men hjemmelaget hadde et klart spillemessig overtak fortsatt, og satte to nye scoringer før perioden var omme.

I tredje periode klarte vi å tette igjen bakover, men fikk ingen flere pucker inn selv. I sluttminuttene spilte vi oss til noen muligheter i overtall, men perioden endte målløst. I Grünerhallen tok Ringerike med seg alle poengene, dermed er MS poenglikt med gutta fra Hønefoss før lagene møtes 5. januar. Ringerike har i øyeblikket et lite overtak i innbyrdes oppgjør med 5 mot 4 poeng. Det blir viktig for oss å få med noe fra den bortekampen om vi skal henge med videre i kampen om sluttspillplassen.

Etter en noe turbulent høst og vinter ønsker vi alle våre venner et godt nytt år, så starter vi jakten på nye poeng i januar.