• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Storhamar
STO
Borte
Manglerud
MAN

Juling på Hamar

Det ble en tung aften for MS mot Storhamar.

Seieren mot Lillehammer til tross var det skyhøye odds på MS før kveldens bortekamp mot Storhamar. Og etter drøye to minutter var mye allerede gjort, med to tidlige scoringer til hjemmelaget. MS hevet seg vesentlig i resten av perioden, snørte igjen sekken og skapte også et par målsjanser hvor et skudd i tverrliggeren var den beste.

I andre periode fikk vi det tøft igjen, vertene satte fire nye pucker bak Johnsen og vi skapte ikke mye fremover. Vår gullhjelm Emil Bejmo måtte stå over denne kampen, og Albert Adamsen er fortsatt ute av spill. Vi stilte dermed helnorsk tropp i kveld. I tredje periode fikk Eskild Øvstedal muligheten mellom stengene. Men det ble tre nye baklengs før kveldens desiderte høydepunkt for vår del inntraff åtte minutter før slutt. Theodor Steen-Gulbrandsen spilte frem Marcus Bryhnisveen som klinket inn pucken på direkten.

Sluttminuttene handlet likevel mest om å unngå sesongens første tosifrede nederlag, og det klarte vi med et nødskrik. Gutta jobbet hele matchen gjennom, og i dag var det ikke snakk om noen direkte kollaps. Storhamar har et stjernegalleri og meget god bredde i stallen, og ble minst et par nummer for store for oss denne gangen. Det er stor forskjell på topp og bunn denne sesongen, både når det gjelder ressurser og fasiliteter. Og det blir naturlig nok godt synlig på tabellen.

Vi får det neppe enklere når Stavanger Oilers kommer på besøk lørdag, men vi håper likevel å levere et bedre resultat i den kampen.