• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Ringerike
RIN

Vant straffedrama

MS vant skjebnekampen mot Ringerike på straffeslag.

Kveldens kamp mot Ringerike var den viktigste så langt i sesongen, og vi var spente på hvilken utgave av MS som møtte til kamp denne gangen. Heldigvis var det igjen den hardtarbeidende versjonen, gutta våre var mest på fra start selv om begge lagene åpnet litt forsiktig. MS hadde de største og fleste sjansene i første periode, men denne endte målløst.

MS fortsatte med initiativet utover i andre periode, men om uttellingen uteblir kan frustrasjonen fort bre seg. Men 12.18 ut i midtperioden kom endelig ledermålet. Marcus Bryhnisveen fikk pucken fra Kjetil Martinsen, og fikk klemt inn en ordentlig fulltreffer i power play. MS ledet fortjent etter to perioder, men så var spørsmålet hvor mye krefter som var igjen. MS kom til denne kampen med tre femmere mot gjestenes fire.

Den bekymringen var ikke helt uberettiget, for utover i tredje periode begynte mange nøkkelspillere å bli dyktig slitne. Det ble mye istid på spesielt et par av backene våre. MS sto likevel lenge imot, men snaue sju minutter før full tid kom utligningen. Typisk nok ved vår tidligere måltyv Robin Haglund Mathisen, som nylig ble lånt ut til Ringerike fra Storhamar. Sluttminuttene ble veldig tunge, men MS holdt ut og ved slutten av ordinær tid var det ene poenget i boks.

Etter en liten pust i bakken kom MS seg også gjennom spilleforlengelsen uten store uhell, selv om Albert Adamsen måtte agere back ved et par anledninger. Omsider var det klart for vår første straffekonkurranse for sesongen. Der holdt Adamsen buret rent, mens Kjetil Martinsen og Marcus Bryhnisveen scoret på sine forsøk for MS. Dermed ble også ekstrapoenget igjen på Manglerud etter en meget spennende forestilling. Litt ekstra spennende ble det da den avgjørende scoringen ble sjekket på video etter at vi var ferdigjublet.

Heldigvis endte det godt, og med kveldens straffeseier er vi seks poeng foran Ringerike. Vi har dessuten vunnet det innbyrdes oppgjøret med ni poeng mot seks. Det er verdt å merke seg at fem av disse poengene er tatt av "nye" MS, som fortsatt har til gode å tape mot panterne. Ringerike må nå ta minst sju poeng mer enn MS på de siste kampene, men har også en mer igjen å spille. Til helgen spiller de dobbeltkamp mot Sparta, som i kveld måtte ha spilleforlengelse for å slå Grüner.

MS reiser også til Østfold på lørdag, så håper vi det finnes krefter igjen til ny kamp mot Stjernen.