• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Stjernen
STJ
Borte
Manglerud
MAN

Tung midtperiode

Stjernen senket MS i andre periode.

MS stilte med tynn tropp og bare 14 utespillere i kveld, og det var ikke så uventet at mange var slitne etter bataljen mot Ringerike. I dagens førsteperiode klarte gutta seg likevel godt, spilte på det trygge og holdt nullen bakover. Og i andre periode sjokkåpnet MS med scoring på lekkert utført straffe ved Emil Bejmo før halvminuttet var spilt. Men utover i denne perioden fikk vi virkelig kjenne på det, og hjemmelaget slo tilbake med hele fem scoringer.

Midtperioden ble bedre igjen fra vårt ståsted, med en scoring til hvert av lagene. Theodor Steen-Gulbrandsen scoret vårt andre for kvelden i sluttminuttene. Etter andre periode var det naturlig nok ikke mye spenning igjen om poengene, men det ble til gjengjeld en dramatisk avslutning mellom Sparta og Ringerike i nabobyen noen kilometer unna. Der scoret panterne kampens første mål to og et halvt minutt før slutt, og så ut til å gå mot full pott. Men med en siste krampetrekning slo Sparta tilbake og vant til slutt på straffeslag.

Ringerike tok likevel med seg et poeng som kan gjøre avslutningen på sesongen enda mer spennende, og de har en ny mulighet på hjemmebane i morgen. Før den kampen har vi et forsprang på fem poeng. For vår del blir det nå godt med en pause frem til 16. februar, da er det vår tur til å få besøk av Sparta i Manglerudhallen.