• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Storhamar
STO

Dramaet fortsetter

Tap mot Storhamar og ingen hjelp fra Frisk i kveldens runde.

MS kunne sikret sluttspillplassen med seier i kveld, men at Storhamar på gulljakt ville bli en tøff motstander så vi tidlig. I første periode forsvarte vi oss godt, og gjestene fikk bare inn en puck på Albert Adamsen. MS hadde også et par muligheter, der en 2 mot 1-situasjon var den største. Utover i andre periode ble dette i stadig større grad en kamp mellom Storhamar og Adamsen. Dansken leverte mange gode redninger, men måtte se to nye pucker bak seg. MS hadde sjanser også i denne perioden, med et brent straffeslag og bom på tomt mål sekunder etterpå.

Storhamar fortsatte å pepre Adamsen i tredje periode, og satte kveldens siste scoring i spill seks mot fire. I denne perioden skapte Storhamar også den største muligheten for MS, med et stolpetreff på eget mål under en avventende utvisning. Vi ble til slutt minst et nummer for små i denne kampen, selv om gutta kjempet godt og Adamsen holdt sifrene nede. Noen hjelp fra Frisk ble det heller ikke å få i kveld, på Hønefoss vant Ringerike lett mot et formsvakt Askerlag uten noe å spille for. Dermed lever dramaet videre i minst et par dager til.

På lørdag blir det maraton for tynnslitte nerver, da spiller Ringerike bortekamp mot Stjernen kl 14 før MS skal i aksjon i Stavanger kl 18. Dersom Ringerike vinner i Stjernehallen og MS ikke steller istand en skrell i DNB Arena, faller avgjørelsen først i siste serierunde. I motsetning til Ringerikes andre motstandere i innspurten har Stjernen fortsatt mye å spille for, og MS møter også lag som kjemper om edelt metall. Oilers kan bli seriemestre på lørdag og blir en tøff nøtt. Men uansett ligger det an til noen neglebitende timer i ishaller og rundt tv-skjermer.