• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Tapte nabokampen

MS bra med mot VIF etter tung start.

For MS sin del var dette siste oppkjøring foran sluttspillet, og anledningen ble også benyttet til å slippe unge spillere til. For Vålerenga sto det om sølv eller bronse, men sølvmedaljene forsvant ut av bildet tidlig på kvelden. Gjestene kom best i gang, tok tidlig ledelsen og doblet i et power play de kun brukte tre sekunder på å utnytte. MS ville ikke være stort dårligere på den fronten, og brukte seks sekunder på å score i sitt første overtall ved Mathias Trygg.

I andre periode ble det to baklengsmål, og vi ble straffet for at vi kronglet mye med å transportere pucken enkelt ut av sonen i denne kampen. Men gutta skapte nytt liv i byderbyet snaue fire minutter før siste pause, da Mathias Trygg ble spilt alene foran kassa og satte sin andre puck for kvelden. I den siste perioden spilte Vålerenga på det trygge, og tok ingen sjanser med bronsemedaljene. Først med to sekunder igjen på klokka satte de den siste pucken for kvelden i et overtall.

MS spilte som nevnt med flere unge som klarte seg godt i denne kampen, og virket også mindre slitne enn vi ofte har sett mot slutten av kampene. Det kan komme godt med i sluttspillet, med kamper annenhver dag. Vi avslutter seriespillet på 35 poeng, 15 av dem tatt etter nyttår da vi begynte å få god fasong på spillet vårt og vant flere nøkkelkamper. Nå venter tre dager med forberedelser før sluttspillet starter på fredag.