• Hovedpartnere

    Partnere

Sander Boroczky snart spilleklar

Ett års skademareritt er endelig over for Sander Boroczky.

18 desember 2018 spiller vi kamp i Manglerudhallen mot Ringerike. Det blir til slutt seier på straffer, men for Sander Boroczky blir dette starten på ett års langt skademareritt. Han får en takling inntil vantet, og i etterkant viser det seg at både korsbånd og leddbånd i kneet er røket. Etter en vellykket operasjon venter lange måneder med opptrening, og nå er altså Sander endelig friskmeldt og klar til å bidra for "brødra" igjen.

Sander legger ikke skjul på at det har vært et langt år, men ser nå bare fremover:

For å si det rett ut har det vært helt jævlig å være ute så lenge. Å se gutta gå på is mens jeg må trene rehab har vært veldig tøft over så lang tid. Derfor skal det bli fryktelig digg å komme tilbake nå og spille kamper sammen med gutta igjen og være i garderoben hver dag. Det samholdet har jeg savnet, da det ikke er helt det samme når man er skadet over så lang periode. Jeg gleder meg til å komme på is igjen og kjempe for en sluttspillplass, og håper jeg kan bidra positivt på isen resten av sesongen.

Vi gleder oss veldig til å se Sander Boroczky tilbake på isen igjen! Sander regner med å være med i en kamptropp igjen i løpet av kort tid.