• Hovedpartnere

    Partnere

Mandag Man 21 Desember Des
Mandag Man 28 Desember Des
Onsdag Ons 30 Desember Des
Lørdag Lør 2 Januar Jan
Søndag Søn 21 Februar Feb
I dag 27 Februar Feb
Tirsdag Tir 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lørdag Lør 6 Mars Mar
Tirsdag Tir 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lørdag Lør 13 Mars Mar
Tirsdag Tir 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lørdag Lør 20 Mars Mar
Tirsdag Tir 23 Mars Mar
Søndag Søn 28 Mars Mar
Tirsdag Tir 30 Mars Mar

Mats Trygg endelig hjemme igjen

Forrige gang Mats Trygg tok på seg MS-drakta var i 98/99-sesongen. Nå er han endelig tilbake.

Mats Trygg er født og oppvokst på Manglerud, og sammen med tvillingbror Marius startet de karrieren på hockeyskolen i Manglerudhallen. Siste gang han dro på seg MS-drakta var i 98/99-sesongen, da som kaptein allerede som 23-åring. Deretter spilte han seks år i Färjestad, før ferden gikk videre til Tyskland og deretter tilbake til Sverige og HV71. Etter Mats kom hjem til Norge igjen har han spilt for Lørenskog og Vålerenga, men er nå endelig tilbake hvor han hører hjemme.

Mats har nå signert en toårskontrakt med klubben, men i tillegg til å være spiller kommer han også til å ha en sentral rolle i å utvikle spillere i klubben, da spesielt backer. I løpet av sin lange karriere har Mats tilegnet seg mye verdifull erfaring som vi tror spillere i klubben kan lære mye av. Klubben er veldig fornøyde med å få hjem Mats igjen!

Mats ser frem til å komme hjem til Manglerud Star igjen.

Jeg er veldig glad for muligheten jeg har fått. Manglerud Star har alltid hatt en stor plass i hjertet mitt. Det var her jeg vokste opp og la grunnlaget for karrieren jeg har hatt. Manglerud Star er inne i en spennende tid som jeg gleder meg til å ta del i. Jeg tror vi vil få et lag som kan slå godt fra seg. I tillegg håper jeg å kunne bidra med min erfaring slik at MS kan fortsette å utvikle toppspillere.