• Hovedpartnere

    Partnere

Kapteinen gleder seg til byderby

Engebråten Hermansen lover valuta for inngangspengene på tirsdag.

Kaptein Joachim Engebråten Hermansen ser frem til byderbyet mot Vålerenga på tirsdag, og håper å se mange av dere på tribunen! Dette skriver han før kampen:

På tirsdag er vi endelig tilbake igjen etter en uke uten kamper. Hvor deilig er det ikke da at første kampen etter landslagsoppholdet er et byderby mot Vålerenga?

Vi har brukt pausen godt, med to treninger stort sett hver dag. Med mange nye lagkompiser har det vært bra for oss og fått trent sammen en ukes tid, slik at laget får satt seg. Jeg synes vi har spilt bedre den siste tiden, og fortsetter vi i denne retningen er jeg sikker på at vi kommer til å gi lagene over oss på tabellen kamp om sluttspillplass! For å klare dette trenger vi tre poeng, og første mulighet er tirsdag mot Vålerenga.

Som Manglerud-gutt er kampene mot Vålerenga spesielle. Helt siden hockeyskolen har det vært de kampene det svir litt ekstra å tape. Manglerud har fått lillebror-stempelet med rette, men la oss nå sammen vise at lillebror blir å regne med fremover! Jeg og resten av spillergruppa håper å se så mange som mulig i Garasjen på tirsdag, så skal vi love valuta for inngangspengene! MS GO!