• Hovedpartnere

    Partnere

Mats Henriksen forlenger

Mats Henriksen fortsetter i MS i to nye sesonger.

Mats Henriksen kom tilbake til oss for to sesonger siden etter noen år i Frisk. Mats er en alltid hardtarbeidende spiller, som også vet hvor målet står. Han er spesielt flink til å posisjonere seg riktig foran kassa og sette inn returer. Forrige sesong noterte han 10 mål og 7 assister, og ble den første til å bære gullhjelmen. Vi er veldig fornøyd med at han nå forlenger med oss i to nye sesonger!

Trener Dave Livingston ser frem til å få med seg Mats videre i to nye år.

Vi er veldig glade for at Mats velger å re-signere med oss. Siden han kom tilbake fra Frisk Asker for to år siden har han vært en veldig solid og pålitelig center for oss. Han er en veldig viktig spiller og leder på vårt lag, både på og av isen. Jeg tror Mats vil fortsette å vokse som spiller som han har de to siste årene, og vi gleder oss til å følge ham videre neste sesong!

Mats Henriksen gleder seg til nye sesonger i MS.

Jeg har spilt i Manglerud hele oppveksten, og synes derfor det er veldig stas å spille her som senior. Jeg håper å kunne utvikle meg enda mer som spiller i klubben, og har tro at lagets utvikling vil fortsette kommende sesong. Jeg ser frem til en ny sesong når vi er tilbake til en normal hverdag!