• Hovedpartnere

Partnere

Finstad matchvinner mot Danmark

Slo naboen på straffer.

Kamp nummer fire i VM for U20-landslaget var mot Danmark i dag, før siste kamp mot Latvia spilles søndag. Det ble en jevnspilt kamp der ingen av lagene klarte å overliste hverandres målvakter, og både 1, 2, 3. periode og overtid endte målløse. Det betyr at kampen måtte avgjøres på straffer, og heller ikke her var det lett å få pucken i mål bak Fayen Vestavik for Norge eller Søgaard for Danmark. Faktisk var det kun én spiller som klarte det, og dermed ble Pontus Finstad matchvinner for Norge i det som ble kampens siste straffe!

Dette sier matchvinner Pontus Finstad etter kampen:

I dag spilte vi en dårlig kamp. Det virker som det var tam stemning i hele laget, og det viste seg ute på isen. Det virket ikke som vi hadde samme energi og vilje til å vinne kampen som det vi hadde i går mot Hviterussland. Også i dag har vi en god keeper, som gjør at vi holder oss inne i kampen. Til slutt klarer vi å dra det lengste strået, og alt i alt kan vi være fornøyde med at det ble seier.

Nå blir det en hviledag i morgen før siste kamp spilles mot Latvia søndag klokka 14:00. Den må Norge vinne, samtidig som Østerrike må tape for Slovenia. Denne kampen spilles før Norges kamp, og også det blir et spennende oppgjør sett med norske øyne. Før siste kamp har Norge 7 poeng, Latvia har 8 poeng og Østerrike har 9 poeng.

Det blir en tøff kamp mot Latvia. Sannsynligvis den tøffeste i hele VM. Vi må stille mye mer forberedt til den kampen enn det vi gjorde i dag, ellers ryker vi må en smell.