• Hovedsponsorer

    Partnere

Tirsdag Tir 20 August Aug
Søndag Søn 25 August Aug
Tirsdag Tir 27 August Aug
Torsdag Tor 29 August Aug
Tirsdag Tir 3 September Sept
Torsdag Tor 5 September Sept
Lørdag Lør 14 September Sept
Torsdag Tor 19 September Sept
Søndag Søn 22 September Sept
Torsdag Tor 26 September Sept
Lørdag Lør 28 September Sept
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Søndag Søn 6 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lørdag Lør 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Søndag Søn 20 Oktober Okt
Tirsdag Tir 22 Oktober Okt
Lørdag Lør 26 Oktober Okt
Tirsdag Tir 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt

Vi setter fokus på psykisk helse i idretten

Inngår samarbeid med Holandostiftelsen.

Holandostiftelsen er en ideel stiftelse som arbeider for bevisstgjøring omkring psykisk helse i idretten.

Holandostiftelsen skal være en støttespiller og et talerør for alle mennesker som på noen måte er involvert i idretten, og som trenger støtte i forbindelse med psykisk sykdom. Stiftelsen skal være en støttespiller for utøvere, støtteapparat, trenere, ledere og pårørende. Stiftelsen skal bidra til økt kunnskap blant idrettsledere og utøvere om psykisk sykdom og rusrelaterte lidelser, samt stimulere til forebygging av disse. Bry Deg-kampanjen arrangeres hvert år mellom 10. september og 10. oktober, som også markerer verdensdagen for selvmordsforebygging og verdensdagen for psykisk helse. Målsetningen til kampanjen er å inspirere mennesker til å stå opp og vise sitt engasjement for psykisk helse.

Vi i Manglerud Star er stolte av å inngå samarbeid med Holandostiftelsen, som retter fokus på et viktig tema i idretten. Daglig leder i MS Elite, Cecilie Olsen, ser frem til å rette fokus mot en viktig kampanje.

Idretten er en av de viktigste arenaene vi har for forebygging av mobbing, utenforskap og psykisk helse. Selv om idretten ofte blir forbundet med glede og tilhørighet er det viktig å huske på at ikke alle har det like bra og mange sliter med depressive tanker, angst og andre psykiske lidelser. Idretten skal være et sted hvor alle har det bra og alle føler seg sett, og vi er derfor veldig glade for å inngå et samarbeid med Holandostiftelsen for å rette fokus på dette. I forbindelse med første seriekamp 14. september vil vi sette stort fokus på Bry Deg-kampanjen og psykisk helse i idretten, og håper folk er med og støtter opp om dette.

Ønsker du å lese mer om Holandostiftelsen og hvordan du kan bidra kan du gjøre det på deres hjemmeside her.