• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 16 Januar Jan
Søndag Søn 19 Januar Jan
Torsdag Tor 23 Januar Jan
Søndag Søn 26 Januar Jan
Torsdag Tor 30 Januar Jan
Søndag Søn 2 Februar Feb
Torsdag Tor 13 Februar Feb
Søndag Søn 16 Februar Feb
Torsdag Tor 20 Februar Feb
Søndag Søn 23 Februar Feb
Torsdag Tor 27 Februar Feb
Lørdag Lør 29 Februar Feb
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lørdag Lør 7 Mars Mar

Sesongen over

Sluttspillet er i dag bestemt avlyst og sesongen er dermed over for samtlige lag.

Det ble i dag bestemt at sluttspillet avlyses og sesongen dermed er over for samtlige lag. Norges Ishockeyforbund i samråd med klubbene så ingen mulighet til og kunne fortsette, og setter selvfølgelig liv og helse som øverste prioritet.

Dermed ble det en brå avslutning på sesongen for samtlige lag, men Manglerud Star støtter vedtaket fullt og helt, og oppfordrer alle sammen til å sette liv og helse i første rekke.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon etter hvert.

Her er pressemeldingen fra Norges Ishockeyforbund

NIHF har i dag bestemt seg for å avlyse resten av kampene sesongen 19/20. Kampene avlyses med umiddelbar virkning. Dette er en konklusjon som er tatt med bakgrunn i dagens situasjon med smittefare av Corona-viruset, hvor NIHF ønsker å sette de helsemessige hensynene foran gjennomføring av aktivitet. I denne uoversiktlige og utfordrende situasjonen ønsker vi heller ikke å utsette våre aktive og foresatte for dilemmaet om å gjennomføre kampaktivitet der hvor reiseaktivitet og nærkontakt må påregnes.

Vi mener videre at det er stor mulighet for at det kommer flere kommunale restriksjoner som vil påvirke muligheten for å gjennomføre aktivitet.

Treningsaktivitet lokalt er det lokale myndigheter som må avgjøre om er gjennomførbart.