• Hovedpartnere

    Partnere

Torsdag Tor 17 Februar Feb
Lørdag Lør 19 Februar Feb
Torsdag Tor 24 Februar Feb
Søndag Søn 27 Februar Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lørdag Lør 5 Mars Mar
Tirsdag Tir 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lørdag Lør 12 Mars Mar
Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lørdag Lør 19 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lørdag Lør 26 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar

Emil Frøshaug fortsetter

Emil Frøshaug forlenger med MS i to nye sesonger.

Vi fortsetter å signere våre norske nøkkelspillere, nestemann ut er Emil Frøshaug. Emil kom tilbake til oss for to sesonger siden, og ble en solid forsterkning i forsvaret vårt. Tidlig i fjor høst ble han dessverre satt ut av spill for en lengre periode etter en brutal takling, men jobbet knallhardt for å komme tilbake igjen på isen. Heldigvis lyktes han med å finne igjen den gode gamle formen, og vi er veldig fornøyd med at han fortsetter hos oss i nye to sesonger.

Dave Livingston er fornøyd med å få på plass nok en viktig forsvarsbrikke.

Vi er veldig glade for å ha med oss Emil de to neste sesongene. Han er en solid spiller og bidrar med mye erfaring og solid spill. Emil er en vi stoler på spiller mye og bidrar i viktige situasjoner i kampene. Vi er veldig fornøyde med å få han med videre!

Også Emil gleder seg til to nye år i moderklubben.

Etter å ha kommet tilbake til Manglerud har jeg trivdes veldig godt i klubben. I fjor tok vi mange steg i riktig retning og jeg har stor tro på veien videre. Vi har en god stamme, og flere unge på vei opp i rekkene. Det er derfor naturlig for meg å fortsette i moderklubben og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på to nye sesonger i MS!