• Hovedpartnere

    Partnere

Emil Frøshaug fortsetter

Emil Frøshaug forlenger med MS i to nye sesonger.

Vi fortsetter å signere våre norske nøkkelspillere, nestemann ut er Emil Frøshaug. Emil kom tilbake til oss for to sesonger siden, og ble en solid forsterkning i forsvaret vårt. Tidlig i fjor høst ble han dessverre satt ut av spill for en lengre periode etter en brutal takling, men jobbet knallhardt for å komme tilbake igjen på isen. Heldigvis lyktes han med å finne igjen den gode gamle formen, og vi er veldig fornøyd med at han fortsetter hos oss i nye to sesonger.

Dave Livingston er fornøyd med å få på plass nok en viktig forsvarsbrikke.

Vi er veldig glade for å ha med oss Emil de to neste sesongene. Han er en solid spiller og bidrar med mye erfaring og solid spill. Emil er en vi stoler på spiller mye og bidrar i viktige situasjoner i kampene. Vi er veldig fornøyde med å få han med videre!

Også Emil gleder seg til to nye år i moderklubben.

Etter å ha kommet tilbake til Manglerud har jeg trivdes veldig godt i klubben. I fjor tok vi mange steg i riktig retning og jeg har stor tro på veien videre. Vi har en god stamme, og flere unge på vei opp i rekkene. Det er derfor naturlig for meg å fortsette i moderklubben og jeg gleder meg veldig til å ta fatt på to nye sesonger i MS!