• Hovedpartnere

Partnere

Tung kveld på Ringerike

Luke opp til sluttspillstreken etter nytt tap mot Ringerike.

Etter seieren i den første serierunden har MS slitt i motgang, og kveldens kamp mot Ringerike ble ikke noe unntak. Første periode endte riktignok 1-1 etter at lagene hadde satt inn hver sin retur, Mathias Trygg var sistemann på pucken for MS. Og tidlig i den andre perioden kom Steffen Thoresen alene gjennom og satte en ny retur i mål i undertall. Men så fulgte noen tunge minutter for MS med tre baklengsmål bak Lars Haugen. Et nytt håp ble tent da MS reduserte midtveis i kampen. Anders Jonassen fyrte av et skudd og Joachim E Hermansen var på plass i målvaktens siktlinje. Hjemmelaget svarte imidlertid på nytt, og doblet ledelsen igjen fire minutter før siste pause.

Også i tredje periode startet vi i undertall, og denne gangen fikk Ringerike uttelling mot Ole Morten Furseth som var kommet inn for Haugen. Flere scoringer ble det ikke i kampen, selv om MS fikk noen overtall og spilte i lengre perioder uten målvakt. Etter at vi nå har møtt alle ni lagene, ble altså de to poengene fra åpningskampen de eneste i denne runden. Fem baklengsmål i snitt gjør det vanskelig å vinne kamper, og vi sliter fortsatt med perioder der det renner inn mange mål på kort tid. Et par viktige backer ute med skade rammer oss hardt, men vi scorer også for lite mål selv om det ble tre av dem i kveld.

Etter kveldens nederlag har MS nå en luke på seks poeng opp til Ringerike på sluttspillplassen. På lørdag venter en ny tøff oppgave, da kommer Stavanger Oilers på besøk til Manglerudhallen.