• Hovedpartnere

    Partnere

Årets kapteinsteam

Han har vokst opp i Manglerudhallen. Nå blir han kaptein.

Dave Livingston og Ove Sundelius har plukket ut sitt kapteinsteam for kommende sesong. Joachim Engebråten Hermansen blir kaptein, og får hjelp av Mathias Trygg og Steffen Ratejczak som assisterende kapteiner. Tre flotte spillere som tar ansvar og vil fungere godt sammen som et team!

Joachim Engebråten Hermansen har gått gradene i klubben. Fra han lærte seg å gå på skøyter på hockeyskolen og til han fra denne sesongen blir kaptein for klubbens a-lag i Get-ligaen. Vi er veldig stolte over å ha Joachim i klubben, og for alt han legger ned både på og utenfor isen for at klubben skal utvikle seg. En ekte MS-gutt har spilt hele livet sitt i klubben. Både medspillere, støtteapparat og publikum setter stor pris på Joachim, og håper vi får se han i MS-drakt i mange år til!

Joachim gleder seg til å bli kaptein.

I morgen braker det løs, årets første seriekamp står endelig for tur og det hjemme mot Stavanger. Som sikkert mange har fått med seg dessverre, spilles denne uten Jesper som har valgt å sette punktum på en utrolig fin hockeykarriere. Det betyr at jeg har fått det ærefulle oppdraget med å ta over som lagets kaptein.

For en Manglerud gutt som vokste opp 100 meter fra ishallen, og som har gått gradene fra hockeyskolen og hele veien til a-laget, er det stort og få dette ærefulle ansvaret. Det føles ikke alt for lenge siden at man satt i den gamle Manglerudhallen og så på heltene sine og sto utenfor klubbhuset og spurte om køller. De siste årene har vi vært utrolig heldig som har hatt kapteiner som Martin Hansen, Niklas Wiklund, Cato Cocozza og Jesper Hoel. Det er store sko å fylle, men forhåpentligvis har jeg lært masse av dem! Jeg er både ydmyk og stolt av å få ansvaret som kaptein for klubben jeg har viet hele mitt liv til. Manglerud er klubben i mitt hjerte!