• Hovedpartnere

    Partnere

Status fra kontoret

En oppdatering fra kontoret.

Til tross for dagens koronasituasjon lever vi fortsatt i håp om en normal sesong, men planlegger selvfølgelig for andre scenarioer i samarbeid med de andre klubbene. Vårens vakreste eventyr, det vi jobbet mot hele sesongen, ble dessverre avlyst. Vi fikk derimot vår egen finale hjemme mot Narvik i den aller siste seriekampen. Den stemningen og optimismen blant både spillere, publikum og frivillige man så i Manglerudhallen denne dagen håper vi å få et gjensyn med i høst.

  1. mai kommer A-laget til å starte opp med fellestreninger i grupper igjen. Det har vært en lang periode med egentrening, og selv om det blir trening i små grupper tror vi at det blir positivt og kunne møtes igjen for å trene sammen og være litt sosiale.

Vi lengter allerede til en ny sesong, og håper vi skal vise fremgang både på og utenfor isen. I april ble ny storskjerm montert, og vi håper arrangementet på kampene våre neste sesong bare blir bedre og bedre. For at vi skal bli bedre er vi avhengige av personer som ønsker å bidra på arrangementene våre. Dersom du eller noen du kjenner har lyst til å bidra på arrangement, storskjerm, digitalt innhold, kampgjennomføring, sekretariat eller annet så ta gjerne kontakt med meg. Vi er en stor gruppe frivillige, som klubben setter utrolig stor pris på. Uten disse er det ikke mulig å gjennomføre kamper, og vi håper at enda flere har lyst til å bli med oss neste sesong!

Vi er godt i gang med lagbyggingen for neste sesong, og oversikt over alle spillere på kontrakt finner du under spillerstallen her på hjemmesiden som vil oppdateres fortløpende. I tillegg jobber vi med neste sesongs trenerkabal, og hovedfokuset vårt nå er å finne assistenttrener. Salg av sesongkort vil åpne i løpet av mai, og vi håper mange har lyst til å sikre seg sitt sete inn mot en ny sesong!

Auksjonen av fjorårets kampdrakter fortsetter i MS-appen frem til torsdag klokka 20.00!

Årsmøtet ble som kjent utsatt på grunn av koronaviruset, men vi jobber nå med og få gjennomført dette digitalt så snart som mulig. Informasjon angående dette kommer vi tilbake til.

Vi håper alle sammen har det fint og overholder smittevernsreglene, slik at vi forhåpentligvis kan nærme oss tilbake til normalen om ikke alt for lenge. Ta vare på hverandre i mellomtiden, så ses vi snart i Manglerudhallen igjen!

Cecilie

Daglig leder