• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Sparta
SPA
Borte
Manglerud
MAN

Kreftene holdt i to perioder

Sparta snudde kampen på 41 sekunder i tredje periode.

Sparta dominerte som ventet fra start i kveldens kamp, men fikk bare inn en puck via en MS-spiller i første periode. Det ble periodens eneste mål, men MS skapte noen målsjanser i overtall de siste par minuttene før pause. Midtperioden ble spillemessig jevnere, og kvarteret ut i den skapte Nikolai Olsvik balanse i regnskapet etter en trippelsjanse. Forarbeid fra Theodor Steen-Gulbrandsen, og friske takter fra unggutta i kveld. I periodens sluttsekunder ble Kjetil Martinsen lagt i bakken alene med keeper, og MS ble tildelt straffeslag. Den straffen satte Emil Bejmo inn, og dette ville blitt en riktig så trivelig kamp om det ikke hadde gjenstått en periode.

Dessverre kom utligningen bare drøye minuttet inn i tredje periode, og 41 sekunder senere var vertene foran i målprotokollen igjen. MS var med i kampen til godt og vel halveis ut i perioden, men så punkterte hjemmelaget med to scoringer i overtall. Etter kveldens sjette scoring sa Sparta seg fornøyd, mens MS måtte innse at de var ganske langt unna seieren også i kveld. Det er likevel positive ting å ta med seg fra kampens to første perioder, og det er ikke så helt uvanlig at det renner på litt når poengene begynner å glippe. Aleksander Johnsen reddet 40 pucker og holdt oss lenge inne i kampen, men i tredje periode ble det for tøft.

Ringerike raknet også i kveld mot Storhamar, og tapte med tre mål etter å ha ledet med to. MS er dermed fortsatt tre poeng over streken før Lillehammer kommer på besøk lørdag.