• Hovedpartnere

    Partnere

Hjemme
Manglerud
MAN
Borte
Vålerenga
VIF

Byderby mot Vålerenga

Bli med oss og fyll hallen!

Tirsdag 17. desember klokka 19:00 tar vi i mot Vålerenga til sesongens tredje byderby. Etter tap i de to forrige oppgjørene er det ingen tvil om at spillerne har ett mål for øyet denne kvelden: tre poeng!

Etter en dårlig kamp mot Stjernen før landslagspausen bruker vi pausen til å trene godt og å forberede oss på de resterende kampene i 2019. Først ut er Vålerenga, som til tross for mange skader har tatt mange poeng. Det er ingen tvil om at det blir et tøft oppgjør, og vi kan garantert love både intensitet, energi og spenning i byderbyet. Kun tre poeng er godt nok, og det er ingenting som hadde smakt så godt som å slå Vålerenga i julestria!

For vår del har også vi hatt en del skader denne sesongen. Emil Frøshaug må fortsatt belage seg på noen uker til på sidelinjen etter hodesmellen han fikk mot Stjernen i slutten av september. Mats Grøsvik har fått påvist tretthetsbrudd i ryggen, og vil høyst sannsynlig ikke bli å se på isen på noen måneder. Henrik Ratejczak har pådratt seg en skulderskade, men vi håper å ha han klar igjen om ikke altfor lenge. Av gode nyheter så håper vi å ha Christer Simonsen tilbake fra skade til Vålerenga-kampen, og Sander Boroczky begynner å nærme seg etter korsbåndsskaden han pådro seg 18. desember 2018. Pontus Finstad vil være tilbake fra VM og klar for byderbyet.

Det er ikke mye som slår stemningen og atmosfæren i Manglerudhallen når det er fullsatt, og vi håper dere blir med oss og fyller hallen denne kampen! Det er ingenting vi heller ønsker oss i førjulsgave, og å slå Vålerenga i en fullsatt hall hadde vært en drømmestart på julen. Vi trenger all den støtten vi kan få fremover, og håper å se dere på kamp!

I MS-appen får du kjøpt billige billetter til både venner og familie. Kjøp nå og bli med oss og fyll hallen!